Contact

The Tap Show Company

Jetselaan 60
1081 Brussel
België

Tel:

+ 32 (0)497 72 12 36

Mail:

thecompany(arrobe)tapshowcompany.com

Dansers

Guests dansers

Guy Ribant

Guy Ribant

Broer van Joëlle en haar partner in het beroemde duo Sam & Sandy (Eerst Prijs Europees kampioenen Amerikaanse tapdans). Guy is ook muzikant (trompet, piano, xylofoon, …), zanger, entertainer en leraar talen. Hij is de perfecte medeplichtige op de evenementen van de compagnie.

Aline Branders

Aline Branders

Evenwijdig met tapdans, Aline volgde verschillende artistieke opleidingen zoals piano, djembé en zang. Haar andere passie is architectuur. Zij steekt regelmatig een handje (voetje!) toe bij de optredens.

Christian Van Den Broeck

Christian Van Den Broeck

Gepassioneerd door de Jazz-muziek en de Jaren '20 tot '50. Hierdoor is Christian automatisch in contact gekomen met de tapdans en hij geeft er zijn "Cab Calloway touch" aan. Zijn ervaring met Lindy Hop en zijn kennis van afro-amerikaanse dansen zijn een waardevolle voedingsbodem voor de nummers die de groep brengt.

Kelly Panier

Kelly Panier

Da's de dochter van haar moeder ! Joëlle Ribant danste nog altijd, reeds 8 maand zwanger, met Kelly aan boord! Onnodig te vermelden dat het gevoel voor ritme goed doorgegeven werd! Kelly tapdanst sinds haar 5 jaar en kent reeds alles van optredens, de geheimen van de coulissen, en de vereisten van het podium. Shirley Temple houdt zich beter gedeisd :-)))